MÅLERIARBETEN

Inhab Måleri utför alla typer av uppdrag inom måleri åt företag och privatpersoner. Från brandskyddsmålning till målning av fasad och vägg.

INVÄNDIG MÅLNING OCH TAPETSERING

Vår medarbetare på Inhab Måleri kan hjälpa dig med målning och tapetsering av inomhusmiljöer. Vi arbetar med allt från renovering och målning av miljörum, loftgångar, trapphus och garage till målning och tapetsering av lägenheter.

UTVÄNDIG MÅLNING

Vid fasadmålning är det viktigt att underlaget är i bra skick och att man väljer ändamålsenlig färg. Vi startar alla projekt med att göra en behovsanalys. Inhab Måleri utför fasadtvätt, fasadmålning, takmålning och fönstermålning.

VÅTRUMSSYSTEM

Inhab Måleri är certifierade för våtrumssystem. I ett våtrum är det extra viktigt att jobbet utförs på rätt sätt. Vi är noggranna, arbetar med riktiga verktyg och har full kontroll på allt från underhållsarbete till målningstemperaturer.

BRANDSKYDDSMÅLNING

Vi utför brandskyddsmålning för exempelvis Stål, balkar och bärande konstruktioner.

ROSTSKYDDSMÅLNING

Vi utför rostkydssmålning av stål som är särskilt utsatt för rostangrepp.

SPRUTMÅLNING AV TAK OCH BALKAR I INDUSTRILOKALER

Vi utför rostkydssmålning av stål som är särskilt utsatt för rostangrepp.

SERVICEAVTAL

Inhab Måleri har ramavtal med olika aktörer där vi arbetar löpande mot slutkund.

Inhab Måleri har ramavtal och arbetar som underleverantör åt många aktörer inom bygg och entreprenad med löpande timdebitering. Vi satsar på långsiktiga samarbeten som bygger relationer. Våra uppdragsgivare uppskattar att jobben utförs i tid på ett proffesionellt sätt.
Några av företagen vi har ramavtal med är RA Bygg, FO Pettersson och Volvo Cars.

TOTALENTREPRENAD


Inhab Måleri åtar sig att utföra totalentreprenad vid målningsuppdrag.


För att ett målningsarbete ska utföras så smidigt som möjligt för dig som kund, erbju-der vi på Inhab Måleri att ta hand om hela projektet från början till slut. Behöver du måla om ditt hus, kanske du också är i behov av ställningar, plåtslagare, snickare och glasmästare. Vi tar in de professioner som behövs i projektet och ansvarar för att allt jobb utförs på rätt sätt och i rätt tid. Du som kund slipper hålla i de olika delarna och kan njuta av ett perfekt resultat.